Scholieren

Ben jij een leergierige, ondernemende scholier die graag wat zou willen bijverdienen naast zijn studie? En lijkt het jou leuk om te werken met prachtige potplanten én een gezellig team? Wij zijn altijd op zoek naar scholieren die ons gedurende het jaar en in vakantieperiodes willen komen versterken.

Wie zijn wij?

Handelskwekerij Lock is al jaren een toonaangevende speler in het segment van vetplanten en succulenten. Met een breed en uniek assortiment hebben wij handel in directe én particuliere verkoop. Tijdens het werk staat plezier en samenwerken centraal en hoge kwaliteit voorop. Jij komt te werken in een team van 12 vaste medewerkers, scholieren en seizoenwerkers. Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar studenten.

Benieuwd naar de ervaringen van je collega’s?

“Handelskwekerij Lock is dé plek als je wilt werken in een platte organisatie met gezellige collega’s, op zoek bent naar afwisseling in je werkzaamheden en wilt werken met een divers product. Anders dan andere organisaties, krijg je hier de ruimte om mee te denken en dingen uit te proberen. Ons team helpt elkaar waar nodig en samen voelen we ons verantwoordelijk voor het afleveren van een goed product. Hard werken is belangrijk, maar hard lachen nét zo.”

– team van Lock

Hoe ziet een werkdag bij Lock eruit?

Je kunt zowel ochtenden als hele dagen bij ons werken. De exacte werktijden zijn afhankelijk van jouw leeftijd, maar je kunt bijvoorbeeld werken van 8:00 uur tot 17:00 uur. Tussendoor heb je pauzes om 9:30 uur en 15:00 uur en een grote lunchpauze om 12:00 uur. De korte pauzes krijg je bij ons ‘gewoon’ doorbetaald!

Jouw werkzaamheden kunnen per dag verschillen. Denk aan het stickeren van potjes, ordes picken en verwerken, sorteren van planten, oppoten, inschikken, verplaatsen van partijen en bijvoorbeeld stek knippen. Door veel afwisseling in je werkzaamheden heb je elke dag weer zin om je handen uit de mouwen te steken!

What’s in it for you?

Deze werkzaamheden doe je natuurlijk niet voor niks 😉. Als scholier bij Lock word je beloond met de volgende voorwaarden:

  • Bij ons kunnen scholieren vanaf 13 jaar werken waarbij doorgroeien naar een vaste werknemersfunctie zeker tot de mogelijkheden behoort;
  • Bovengemiddeld salaris;
  • Je wordt onderdeel van een organisatie die medewerkers stimuleert en motiveert door middel van openheid en gezelligheid;
  • Goed om te weten dat wij vallen onder de cao Glastuinbouw.

Enthousiast geworden?

Heb je vragen of interesse in een bijbaan bij Lock? Stuur dan een e-mailadres naar rael@handelskwekerijlock.nl of neem contact met ons op: tel. 06-53122684